Pagina's

About Me


Degene die hier al haar zooi plaatst ben ik, Sanne. Ik ben 18 jaar oud en studeer Geneeskunde op de Erasmus universiteit in Rotterdam.

Ik heb deze blog gecreëerd om mijn ei kwijt te kunnen, over lifestyle, beauty en alle perikelen van een 18-jarige. Zo vind ik het heerlijk om foto's te maken van mooie beauty producten en heb ik ongeveer 6 keer per maand het goede voornemen om gezonder te leven. Wat, met mijn zo enorm grote discipline, ongeveer een halve dag duurt. Ook geef ik al my precious money uit aan, ja aan van alles en nog wat eigenlijk. Ik werk elke zaterdagochtend gezellig bij de Albert Heijn als kaasmeisje en van mijn schamele loon koop ik alles wat mijn hartje (enkele luttele secondes) begeert. Wat trouwens meestal meer kost, dan ik me kan veroorloven. Of dan wat ik op mijn bankrekening heb staan. Ik ben dan ook het soort meisje met tig paar schoenen en genoeg kleding voor 5 kledingkasten, maar die tevens eeuwig blut is. Oh well, dat onderstreept weer hoe groot mijn discipline is.

Nu heb ik besloten om te proberen écht gezond te leven. Ik hoef niet af te vallen, maar ik wil lekkerder in mijn vel zitten en me wat fitter voelen (en eventuele kilootjes die met mijn slechte doorzettingsvermogen afdruipen, zijn natuurlijk welkom). Al doe ik het een maand, om te kijken hoe ik me dan voel. Het is maar een maand, van een heel  mensenleven. En als ik me nou veel beter voel, dan is het toch heerlijk om zo door het leven te gaan?

Ik ga de eeuwige strijd aan met mijn ongezonde gewoontes, mijn extensieve koopgedrag en mijn veeleisende studie. Maar natuurlijk wel gecombineerd met een shitload of fun!

Heel veel liefs

SanneP.s. Little brown peanut, ja ik ben een kleine bruine pinda. Een kleine indo!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten